Kako usmjeravati karijeru koristeći ove stranice?

Prilikom usmjeravanja karijere i donošenja profesionalnih odluka moraš dobro poznavati sebe i svijet rada. Tek tada možeš donijeti utemeljenu odluku koja će te dovesti do povoljnih ishoda u tvojoj karijeri. Zato trebaš znati čime se želiš baviti i što želiš ostvariti kroz rad te moraš biti usmjeren/usmjerena na svoju budućnost. Moraš težiti ostvarenju koraka u izgradnji svoje karijere.

Ove stranice ti omogućavaju da upoznaš svoje interese i vrijednosti, da procijeniš koliko si profesionalno zreo/zrela te kakav/kakva si u donošenju profesionalnih odluka. Na ovim stranicama se nalazi niz provjerenih psiholoških upitnika interesa, vrijednosti, profesionalne zrelosti, načina donošenja profesionalnih odluka. Ispuni ih kako bi dobio/dobila informaciju o svojim osobinama i savjet kako postupiti prilikom usmjeravanja karijere.

Da bi se služio/služila ovom stranicom, sve što trebaš napraviti je formirati korisnički račun. Ispunjavanje svih upitnika je besplatno i namijenjeno različitim grupama korisnika – učenicima koji biraju srednju školu, srednjoškolcima koji razmišljaju o daljnjem školovanju ili zapošljavanju, studentima koji traže područje specijalizacije ili se planiraju zaposliti, zaposlenima koji razmišljaju o promjenama u svojoj karijeri, nezaposlenima koji traže posao. Nadamo se da će i tebi ove stranice pomoći prilikom usmjeravanja karijere!

Sretno!

Upitnici